درباره کتاب :هربرت مارکوزه در خانوادهای یهودی در برلین بهدنیاآمد. در طولِ جنگِ اول در ارتش آلمان خدمت کرد. او سپس عضوِ شورایِ سربازان بود که در قیام ناکامِ سوسیالیستهای اسپارتاکیست شرکت داشت. بعد از کاملکردنِ تزهایِ دکترای تخصصی خود در دانشگاه فرایبورگ در سال ۱۹۲۲ با موضوعِ رمانِ آلمانی به برلین بازگشت و به کارِ انتشارات پرداخت.
مارکوزه به عنوان یکی از مؤثرترین اندیشمندان مکتب انتقادی، در کتاب «انسان تکساحتی» که به سال ۱۹۶۴ به رشته تحریر درآورد، سلطه و استیلای تکنولوژیهای مدرن بر انسان را به چالش میکشد و تکبعدی شدن خرد، جامعه و انسان را نتیجه منطقی مدرنیته در تمام ابعاد آن میداند؛ امری که «انسان تکساحتی» را بازتولید میکند.
این کتاب علاوه بر مقدمه مترجم و نویسنده بر چاپ فرانسه کتاب و سرآغاز موضوع، شامل سه فصل است. در فصل نخست، مارکوزه موضوع «جامعه تکساحتی» را ذیل مباحثی چون نظارت نوظهور؛ جهان محدود سیاست؛ پیروزی وجدان تیرهبخت؛ و اندیشه بسته نقد میکند. او در فصل دوم ذیل عنوان «تفکر تکساحتی» به مباحثی چون اندیشه منفی، ناکامی منطق تضاذ؛ از منفی تا مثبت؛ و پیروزی اندیشه مثبت: فلسفه تکساحتی میپردازد. واپسین فصل نیز با عنوان «دگرگونیهای تاریخی» شامل موضوعاتی چون فلسفه و درگیری تاریخی؛ جامعهای بر آزادی؛ و استنتاج است.
هربرت مارکوزه در برلین و در یک خانواده یهودی به دنیا آمد، تحصیلات خود را در فرایبورگ به پایان رساند و مدتی شاگرد هایدگر و هوسرل بود. او رساله دکتری خود را درباره هگل نوشت و با روی کارآمدن نازیها، ابتدا به سوییس و سپس به آمریکا مهاجرت کرد و سرانجام به دعوت هورکهایمر در ۱۹۳۳ به مؤسسه پژوهشهای اجتماعی (که بعدها به مکتب فرانکفورت تغییر نام پیدا کرد) پیوست.
کتاب دیگری از این نویسنده در سایت موجود میباشد که میتوانید از اینجا دریافت کنید
- دانلود کتاب انسان تک ساحتی نوشته هربرت مارکوزه
- تعداد صفحات : ۲۵۶
- حجم فایل : ۳٫۷۸مگابایت
- بازنشر:بوکیها دات آی آر
درود بر شما
بسیار سپاسگزارم. این کتاب یکی از مهمترین کتبی است که در حوزه ی آسیب شناسی مهمترین بخش زیست یک انسان یعنی اندیشه و تفکرّ او نوشته شده است و حکایتگر معضل بسیار خطرناکی است که همچون یک غدّه ی سرطانی میان جوامع بشری رشد می کند!
با کمال تأسّف علی رغم جهد نویسندگانی همچون هربرت مارکوز و نیچه که نوعی بازنگری در ماهیّت انسان جدید را فریاد می زدند و مسخ نوع آدمی به انسانی تک ساحتی را هشدار می دادند؛ این شبه انسان که فقط یک سو دارد و فاهمه ی او فقط یک مجرای فهم پیدا کرده است و با سواد های روزنامه ای و نگاه هایی که آفت تک سویه نگری آنها خشک کرده است روز به روز بیشتر در میان ما دیده می شوند!
درود و سپاس بیکران
واقعا خوشحالم عزیزان خوب و بزرگوارانی چون شما رو در کنارمون داریم …
برقرار باشید
اگر کتاب ترجمه است لطفن اسم مترجم را هم بگذارید (حتی شده بخاطر کپی رایت)
سلام دوست عزیزم
چشم … از ایین به بعد نام مترجم رو هم میزاریم .
برقرار باشید
سلام دوست عزیز یه درخواست داشتم از خدمتتون . میخواستم اگه میشه یه کتاب در مورد معرفی مکتب کابالا بهم معرفی کنید البته بی طرفانه باشه مطالبش .
بازم ممنون
با سلاام
دوست عزیز فکر نمیکنم بتونین همچین کتابی رو پیدا کنید که ترجمه شده باشه …
برقرار باشید