درباره نویسنده :
اسماعیل رائین (زاده ۱۲۹۸ خورشیدی – درگذشته ۱۰ دی ۱۳۵۸ خورشیدی) محقق و مورخ بوشهری بود. کتاب مشهور او به نام فراموشخانه و فراماسونری در ایران است.
در سال ۱۳۱۴ خورشیدی به استخدام وزارت پست و تلگراف در آمد و بعنوان تلگرافچی مشغول کار گردید، سپس به مطبوعات راه یافت و در مجله تهرانمصور، آتش، و اطلاعات مقاله می نوشت. بدلیل انتشار خبری علیه رزمآرا از اطلاعات اخراج و در مجله روشنفکر فعالیت خود را از سر گرفت. قبل از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، با حزب توده همکاری می کرد و از طرف حزب به فستیوال جهانی جوانان در بخارست اعزام شد.
رائین از بدو تأسیس ساواک با آن سازمان همکاری میکرد و جزء حقوق بگیران ساواک بود،وی کتاب فراموشخانه و فراماسونری در ایران را با همکاری فعال ساواک منتشر کرد.
دکتر مظفر بقایی کرمانی در خاطرات خود درباره ی مرگ وی در پاسخ به حبیب لاجوردی اینچنین می نویسد:«چون انتشارات امیرکبیر بعضی از کتابهای او را بی اجازه ی او تجدید چاپ کرده بود.یک کتاب هم بدون اجازه چاپ کرده بود که این اعلام جرم کرده بود و گمان می کنم پنج میلیون تومان ادعای خسارت کرده بود.بعد یک روز با وکیلش و بازپرس می روند به دفتر انتشارات امیرکبیر که دفاتر او را تامین دلیل بکنند برای ادعانامه.کارگر های انتشارات امیرکبیر می ریزند سرش و می زنندش.و این هم روی آن سابقه ی کسالتی که داشت همانجا می افتد و سکته می کند و فوت می کند.[۳] عبدالرحیم جعفری، بنیانگذار و مالک انتشارات امیرکبیر [تا سال ۱۳۶۲]، پیرامون چگونگی مرگ رائین چنین میگوید که پس از چاپ کتاب فراموشخانه و فراماسونری در ایران، «یک وکیل شرخر» اسماعیل رائین به شکایت از او نزد دادستانی انقلاب اسلامی برمیانگیزد به گونهای که در سال ۱۳۵۸، عبدالرحیم جعفری چندین و چند بار به دادستانی انقلاب فراخوانده میشود و حتی او را «ممنوعالمعامله» میکنند و حسابهای بانکی انتشارات امیرکبیر را میبندند؛ تا جایی که به گفتهٔ او دیگر «چیزی نمانده بود تشکیلاتم به کلی متوقف شود». در همان روزگار، روزی مأموران دادستانی انقلاب اسلامی به همراه رائین و «همدستانش»، بی آنکه پیشتر جعفری را آگاه کرده باشند به دفتر انتشارات امیرکبیر میآیند و عدهای ازکارکنان مؤسسه هم که از توهین رائین به روحالله خمینی خشمگین بودند، هنگامی که پی به آمدن او بردند، بر ضدش شعار دادند و از آنجا که پیشتر بارها به رائین حمله قلبی دست داده بود، در اتاق رئیس دفتر انتشارات حال وی دگرگون شد و مرد.
درباره میرزا ملکم خان :
میرزا مَلْکَم خان(زاده ۱۲۴۹ قمری – درگذشته ۱۳۲۶ قمری) سرشناس به ناظمالدوله، روشنفکر، روزنامهنگار، دیپلمات و سیاستمدار دوره قاجار و بنیانگذار فراموشخانه در ایران.
می توانید دیگر کتابهای اسماعیل رائین را از اینجا دانلود نمایید .
- دانلود کتاب با لینک مستقیم
- تعداد صفحات : ۲۰۲
- حجم فایل :۵٫۷۱ مگابایت
- سال انتشار : ۱۳۵۳
- ناشر :بنگاه مطبوعاتی صفیعلیشاه
- بازنشر : بوکیها دات کام
وقتی آمدم و این سایت را دیدم حیفم آمد نگویم یک سری به سایت بنده بزنید و از آنجا کتابهایی مانند جشن های ۲۵۰۰ ساله ، کشف حجاب و …. را دانلود کنید که در اکثر سایت های تاریخی از جمله کتابناک ، پارس بوک ، کتاب سبز و … قرار گرفته و در هر یک از این سایت ها ۲۵۰۰ دانلود صورت گرفته را بر سایتتان اضافه کنید البته صاحب اثر تمام این کتاب ها خودم هستم و اگر کتابهای تازه ای هم منتشر شود اول در وبلاگم قرار می گیرد
درود بر شما و سپاسگزارم از مهربانیتان …
دوست خوبم.عجیبه که کتاب بدون سانسور و مستند **دو قرن سکوت** رو در اینجا نمیبینم.خواهشا اگه میشه بگذارید یا واسم میل کنید.ی دنیا ممنوون
درود بر شما
دو قرن سکوت از اولین کتابهایی بود که در سایت بارگزاری شد ولی به دلیل اخطار کارگروه فیل/ت / رینگ این کتاب از سایت حذف شد …
سلام بسیار خوشحالم که سایت شما از کتابهای بسیار خوب که امکانم خرید ونگهداری انها در منازل سازمانی کوچک امروزی نیست بصورت pdfدارید
درود بر شما
امیدوارم مفید باشه براتون
با تشکر بی نهایت از زحماتی که کشیدید واقعا خیلی شما بخشنده هستید که تمام صفحات کتابهای که داشتید را اسکن کردید و رایگان در اختیار همگان قرار دادید. بغضی ها از دادن کتابشان برای مطالعه هم دریغ می کنند. از اینکه این همه وقت برای اسکن قرار دادید. یک دنیا تشکر. واقعا کتابهای قدیمی و نفیسی موجود می باشد که اگر دنبالش بگردیم نمی توانیم پیدا کنیم. حتی کتابهای قدیمی درسی که کلی دلمان باز شد. خداوند عوض هر کار خیرتان ۱۰۰۰ در آخرت ب شما عطا کند. خیر هر دو جهان را ببینید. آمین
سلام دوست عزیزم
شما به ما لطف دارید بزرگوار …
کتابهای سایت همه رو خودمون اسکن نکردیم … بیشتر از سطح اینترنت و یا از طریق دوستان به ما سپرده شده اند و ارشیو بوکیها رو تشکیل میدهند … که ما هم وظیفه خودمون دونستیم که اونها رو با دیگران به اشتراک بگذاریم.