برای دانلود روی لینک دانلود راست کلیک کرده و ذخیره و یا بارگیری پیوند را بزنید
سبد خرید
1

کتاب در سکرات عشق نوشته چارلز وب

درباره کتاب :

این کتاب ابتدا در سال ۱۹۶۷ در سلسله کتاب‌های جیبی پنگوئن در آمریکا منتشر شد، و در مدت کمی سروصدای عجیبی در جوامع و خانواده‌های آمریکایی به راه انداخت.

نام اصلی کتاب The Graduate است که معادل فارسی آن «فارغ التحصیل» می‌شود، ولی به عللی ترجمه فارسی آن را «در سکرات عشق» نامیده‌ایم.

این کتاب حاکی از زندگی سرگشته و بیهوده جوانی است که پس از فراغت از تحصیل وارد اجتماع می‌شود و برخورد او با مسائل زندگی به طرز عجیبی برای خواننده تازگی دارد، تا به جایی که گاهی او را دیوانه می‌پندارد و زمانی با او هم عقیده می‌شود.

«در سکرات عشق» بدان جهت در سلسله کتاب‌های پرفروش قرن منتشر شده که تنها در سال ۱۹۶۷ دو میلیون نسخه از آن در آمریکا به فروش رسیده است.

به طور خلاصه، این متن به معرفی کتاب «فارغ التحصیل» می‌پردازد و اشاره می‌کند که این کتاب در زمان انتشار خود در آمریکا جنجال زیادی به پا کرد. داستان کتاب در مورد جوانی است که پس از فارغ‌التحصیلی وارد جامعه می‌شود و با چالش‌هایی روبرو می‌شود که برای خواننده بسیار جذاب و متفاوت است. نام فارسی این کتاب «در سکرات عشق» است و در سال ۱۹۶۷ فروش بسیار بالایی داشته است.




ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

توسط
تومان